Të fokusuar ne krijimin e një gjumi
të mirë më shumë se 26 vite!
Deasleep

Rreth Nesh

Teknologji, Dizajn i Pakrahasueshëm!​

Të fokusuar me shume se 25 vite me një teknologji dhe dizajn të pakrahasueshëm, na bëjnë keta që jemi sot.

Kompania e parë e cila sjell në shqipëri teknologjinë automatike, materialet me çertifikim ndërkombëtar, produkte të garantuara dhe të testuara sipas standarteve Europiane. Gjumi i mirë është jeta më e mire, po çfarë është gjumi i mirë?

Pushim në te gjitha nivelet, mendor dhe psikologjik, ku ju lejon të rigjeneroheni të ndiheni plotë energji dhe jetë. Gjumi cilësor është kryesor prandaj dëgjojeni trupin tuaj.
Këtë bëjmë ne të Deasleep ndër vite.

Fli mirë jeto mirë!

26 VITE

Produktet

Dizenjatorët dhe inxhinierët tanë nuk ndalojnë së kërkuari me një përkushtim të madh inovacione, teknologji të reja për çdo komponent që është pjesë e një gjumi të rehatshëm dhe cilësor

Më poshtë gjeni produket tona:

X