Sustë e paketuar

Sustat e pamvarura, ndërveprojnë në mënyrë të veçantë nga njera tjetra, të cilat janë të veshura me copë mikrofibër.
Numri i sasisë së sustave të paketuara në brendesi ndyshon versionin e butësisë së zgjedhur në dyshekun tuaj.

Ata ndryshojnë si në lartesi dhe në diametër dhe krijojnë një ajrosje të thellë gjatë gjumit dhe përshtaten në mënyrë perfekte me ergonominë e trupit tuaj.

Mirëqenie për të gjithë

Linjë Automatike

Duke përdorur linjën automatike në prodhim Deasleep sjell produkte të një standarti të lartë, që plotësojnë çdo kriter në cilësinë e lartë sipas standarteve ndërkombëtare. Deasleep me automatizimin e makinerive sjell shpejtësi dhe korrektësi në afatet kohore që klienti kërkon. Sistemi i kontrollit të automatizuar gjithashtu sjell një prodhim si në përmasat që ju dëshironi dhe në cilësi.
Mbi 25 vite me ju në industrinë e gjumit, Deasleep gjithmonë është në kërkim për plotësimin e kërkesave të klientit me standarte ndërkombëtare.

Origjinaliteti i gjumit!

Sustë Bonel

Sustat bonel janë susta në diametër dhe lartësi të ndryshme të cilat ndërveprojnë me njëra tjetrën pasi janë të lidhura me material çeliku.
Ndryshimi ne diamëter i sustave bonel ndyshon versionin e butësise së zgjedhur në dyshekun tuaj.
Kombinimi i tyre ndër vite me materiale të ndryshme sjell komfort perfekt për trupin. Sustat bonel ngelen tradicionale në industrinë e gjumit por ndër vite kemi risi të cilat ndryshojnë në bazë të modeleve të dyshekëve që ju zgjdhni.

Mirëqenie për të gjithë!

Përbërjet më inovative

Industria e botës së gjumit çdo moment është në ndryshim të vazhdueshëm. Specializim dhe kërkim të pa ndalshëm në tregjet botërore ndaj gjumit të persosur dhe inovacionit.

Kompania Deasleep sjell gjithmonë përbërjet më inovative në boten e gjumit në produktet e saj. Duke filluar nga veshja e dyshekut, struktura, dhe aksesorët që vijnë si rrjedhim i kërkim zhvillimit të lartë.

Deasleep sjell materialet më cilësore dhe produktet me një garanci të lartë ku synon rritjet e klientelës zinxhir e cila gjithmon është në kërkim të risive për gjum të rehatshëm.

Pushim natyral!

Memory & Latex

Memory & Latex janë pjesë e fushës së poliuretanit, viskoziteti dhe densiteti i tyre përbëjnë larmin e modelet të tyre. Ata përbëhen nga vrima të vogla që lejojne qarkullimin e ajrit. Kombinimet e tyre krijojnë një balancë komforti dhe butësie që pershtatet me format e trupit. Ata krijojnë nje jetëgjatësi të dyshekut dhe mund të paketohen në formë ruloni për një transport më të thjeshtë.

Kombinimi i Memory & Latex me sustat e paketuara krijon një dyshek perfekt.

përshtatje perfekte me ergonominë e trupit tuaj !

X